Αλλαγές στις γραμμές 37 και 38 του ΟΑΣΘ

Σύμφωνα με ανακοίνωσή του ΟΣΕΘ αλλαγές θα λάβουν χώρα στις γραμμές 37 Ν.Σ.Σ.-Κρυονέρι και 38 Ν.Σ.Σ.-Νέα Ευκαρπία, από την 1η Ιανουαρίου 2022.

Συγκεκριμένα το τέρμα της γραμμής 37 μεταφέρεται από την οδό Μαργαροπούλου σε νέα θέση εντός του Νέου Σιδηροδρομικού Σταθμού.

Η σοβαρότερη αλλαγή βέβαια αφορά την γραμμή 38. Το τέρμα της γραμμής μεταφέρεται από την οδό Μαργαροπούλου, πίσω από τον Ν.Σ.Σ. στο πέταλο, στην Πλατεία Αριστοτέλους. Η γραμμή μετονομάζεται σε 38 «Ν. Ευκαρπία-Αριστοτέλους»

Οι στάσεις «Πλατεία Δημοκρατίας», «Κολόμβου», «Αντιγονιδών», τόσο κατα την μετάβαση όσο και κατά την επιστροφή, εντάσσονται στις στάσεις τις γραμμής.

Παράλληλα η διαδρομή της γραμμής τροποποιείται. Συγκεκριμένα Η λεωφορειακή γραμμή Νο 38 «Ν.Σ.Σ.-Ευκαρπία» κατά τη μετάβασή της από τη Ν. Ευκαρπία προς την πλατεία Αριστοτέλους θα ακολουθεί την διαδρομή: υφιστάμενη διαδρομή, οδός Λαγκαδά, αριστερόστροφος ελιγμός στην οδό Εγνατία, πλατεία Αριστοτέλους (ivr: 1044). Κατά την επιστροφή της θα ακολουθεί τη διαδρομή: πλατεία Αριστοτέλους, οδός Εγνατία, δεξιόστροφος ελιγμός στην οδό Λαγκαδά, υφιστάμενη διαδρομή.

Επισημαίνεται ότι η τροποποίηση από την έναρξη λειτουργίας της τελεί υπό διαδικασία ελέγχου και
οριστικών προσαρμογών – βελτιώσεων

Απολουθεί το πρόγραμμα της γραμμής 38

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments