Τηλεματική ΟΑΣΘ: Προβλήματα μετά την αναβάθμιση

Προβλήματα παρατηρούνται τις τελευταίες μέρες σε αρκετά λεωφορεία του ΟΑΣΘ, όπου το λογισμικό του συστήματος τηλεματικής αναβαθμίστηκε. Μετά την αναβάθμιση, ορισμένες προμετωπίδες (πινακίδες) των λεωφορείων δεν αλλάζουν γραμμή, ενώ ακόμη ορισμένες γραμμές απουσιάζουν! Αυτό δημιουργεί μια σύγχυση στους επιβάτες που δεν μπορούν να καταλάβουν την γραμμή που βρίσκεται το λεωφορείο.

Η νέα έκδοση, με αριθμό 1.32 , περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, και την αλλαγή των γραμμών 1-9 την οποία είχαμε καλύψει σε πρόσφατο άρθρο μας. Μάλιστα στις 4 του μήνα δόθηκε η εντολή στους εργαζομένους, να γίνει επανεκκίνηση όλων στον συσκευών των λεωφορείων, μέσω την ενδοεπικοινωνίας του ΟΑΣΘ.

Η αναβάθμιση δεν έχει εγκατασταθεί σε όλα τα οχήματα καθώς αρκετά εξ αυτών φέρουν ακόμη τις παλιότερες 1.30 ή 1.31. Να σημειωθεί ότι η νέα έκδοση αφορά αποκλειστικά τα οχήματα leasing που φέρουν άλλου τύπου σύστημα από τα ιδιόκτητα του ΟΑΣΘ.

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Γιώργος Καραμάνης

Πως ακριβώς λειτουργεί το σύστημα τηλεματικής και ρύθμισης των προμετωπίδων στα leasing οχήματα ;

Kωστας απο

Αστα μπρο αλλά νταλα της αγιας παρασκευης το γάλα …

Με τα 02Κ ,03Κ ,04Α , 05 κτλ. είναι ικανοί να βάλουν και άλλες γραμμές 2Κ , 5 ,6 … και να σκυλομπερδευομαστε … Οσο για το νυχτερινό …………..*οτι ναναι*