Εκτός λειτουργίας η τηλεματική του ΟΑΣΘ

Εκτός λειτουργίας βρίσκεται από χτες το μεσημέρι (13:10), το σύστημα τηλεματικής του ΟΑΣΘ. Πρόκειται για το σύστημα διαχείρισης στόλου, το οποίο ενημερώνει – μεταξύ άλλων – και τους επιβάτες σε ζωντανό χρόνο για τις αφίξεις οχημάτων στις στάσεις. Μέχρι αυτή την ώρα (16:30 3-9-2022) το σύστημα παραμένει ΄΄πεσμένο΄΄. Οι έξυπνες στάσεις δεν αναγράφουν καμία άφιξη, ενώ η πληροφόρηση μέσω της ιστοσελίδα του ΟΑΣΘ αλλά και της εφαρμογής του οργανισμού δεν λειτουργούν.

Οι επιβάτες δεν έχουν πρακτικά ουδεμία ενημέρωση για τα δρομολόγια που εκτελούνται από τον ΟΑΣΘ αφού και τα επίσημα δρομολόγια που βρίσκονται αναρτημένα, δεν εκτελούνται στις περισσότερες περιπτώσεις… Το πρόβλημα επηρεάζει και την ενημέρωση των επιβατών των γραμμών που εκτελούνται από τα ΚΤΕΛ, μιας και το σύστημα ανήκει στον ΟΑΣΘ.

Το Thesstrans προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον ΟΑΣΘ για περαιτέρω πληροφόρηση, αλλά κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατόν. Να σημειωθεί πως το φαινόμενο επαναλαμβάνεται συχνά τους τελευταίους μήνες, αλλά η επιδιόρθωση του γινόταν εντός λίγων ωρών.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments