Άριστη προετοιμασία από το ΚΤΕΛ Σερρών για την θερινή περίοδο δρομολογίων!

Χωρίς κανένα πρόβλημα υποδέχθηκε ο αστικός τομέας του ΚΤΕΛ Σερρών την έναρξη του θερινoύ προγράμματος δρομολογίων του ΟΣΕΘ.

Ο υπεύθυνος του αστικού τομέα του ΚΤΕΛ Σερρών, κ. Στράτος Τουπεκτσής, δηλώσε στο Thesstrans :

Αριστα όλα! Από Ικεα προς παραλίες Επανομής έχουμε λεωφορείο κάθε 15 -20 λεπτά,στον Ποταμό έχουμε δρομολόγιο κάθε 40-45′ και στο τοπικό 77 της Ν.Μηχανιώνας λεωφορείο κάθε 40′.Επίσης στο αεροδρόμιο-ΚΤΕΛ-Ικεα έχουμε λεωφορείο κάθε 30′. Τα κλιματιστικά μας σήμερα εργάζονται όλα και από το σύνολο των 30 αστικών μας λειτουργούν τα κλιματιστικά στα 29 λεωφορεία μας.

Αξίζει να επισημανθεί εδώ, πως πρόκειται για μια προετοιμασία μηνών, η οποία οργανώθηκε και εκτελέστηκε με επιτυχία από τον κ. Τουπεκτσή! Όλα τα οχήματα πέρασαν τους απαραίτητους ελέγχους και επισκευάστηκαν τυχόν βλάβες, ώστε να λειτουργούν όλα ρολόι. Ο ίδιος καθημερινά επιβιβάζεται στα οχήματα, συνομιλεί με τους οδηγούς και προσπαθεί πάντοτε να επιλύσει όποιο πρόβλημα προκύψει! Να σημειωθεί πως βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία και με τον ΟΣΕΘ, και από κοινού, προχωρούν σε παρεμβάσεις, για την βέλτιστη εξυπηρέτηση των επιβατών. Όπως αντιλαμβανόμαστε, το μεράκι και η αγάπη των ανθρώπων για το επάγγελμά τους, έχει άμεσο αντίκτυπο στην υπηρεσία που λαμβάνουν οι επιβάτες!

Μετακινηθείτε προς τις παραλίες της Θεσσαλονίκης με τις γραμμές του ΚΤΕΛ Σερρών! Τα δρομολόγια εκτελούνται με ακρίβεια, ενώ τα λεωφορεία διαθέτουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις! Τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ καλύπτουν τις παραλίες της Επανωμής, του Πάλιουρα, του Ποταμού, του Αγγελοχωρίου και της Μηχανιώνας. Μάλιστα όσον αφορά την γραμμή της Επανωμής (69), έχουν δρομολογηθεί τα νεότερα και σύγχρονα οχήματα της εταιρίας, που προμηθεύτηκε πρόσφατα του ΚΤΕΛ Σερρών! Διαβάστε αναλυτικά τον ακόλουθο οδηγό μας!

Για όσους δεν γνωρίζουν, το ΚΤΕΛ Σερρών εξυπηρετεί με τα αστικά του λεωφορεία 13 γραμμές αστικής συγκοινωνίας την ανατολική πλευρά του Νομού Θεσσαλονίκης. Δείτε αναλυτικά τις γραμμές εδώ :

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments