Νέα σύγχρονα λεωφορεία ΚΤΕΛ Σερρών – Πότε αρχίζουν τα δρομολόγια?

Με νέα αστικά λεωφορεία εξοπλίζεται το ΚΤΕΛ Σερρών. Τα οχήματα αποκτήθηκαν στο πλαίσιο ανάπτυξης του συγκοινωνιακού έργου που αναλαμβάνει το ΚΤΕΛ στην ανατολική πλευρά της πόλης. Συγκεκριμένα τα λεωφορεία θα δρομολογηθούν στις γραμμές 58 : Βενιζέλου – Πανόραμα – Διασταύρωση Χορτιάτη και 59: Τοπικό Πεύκων.

Τα οχήματα είναι της εταιρίας Mercedes Benz . μοντέλα Citaro και ορισμένα τύπου Facelift και ενώ άλλα Facelift Low Enty. Ίδια οχήματα δρομολογεί και σήμερα ο ΟΑΣΘ. Εξαιτίας της δυσκολίας που έχει η γραμμή 58 , έχουν επιλεγεί αυξημένων δυνατοτήτων οχήματα, παρόμοιων χαρακτηριστικών με αυτά που είχανε ενταχθεί πρόσφατα στο ΚΤΕΛ. Συγκεκριμένα:

  • Πρότυπο εκπομπών ρύπων EURO 5 – Φιλικά προς το περιβάλλον
  • Δυνατή μηχανή 11.500cc & Ισχύς κινητήρα 220 KW (τα κλασσικά έχουν 6.500cc)
  • Πλήρες σύστημα ενημέρωσης επιβατών (αναγγελία, προμετωπίδα)
  • Άνετο και μοντέρνο σαλόνι για τους επιβάτες (καθίσματα αστικού και ημιαστικού τύπου, υφασμάτινη ταπετσαρία, ανανεωμένη εμφάνιση

Το προηγούμενο διάστημα τοποθετήθηκε από τα συνεργία του ΟΑΣΘ, ο απαραίτητος εξοπλισμός έκδοσης και ακύρωσης εισιτηρίου, αλλά και τηλεματικής, ώστε να ενημερώνονται άμεσα οι επιβάτες για την κίνηση των οχημάτων και τις αφίξεις λεωφορείων! Οι τελευταίες <πινελιές> αναμένεται να προστεθούν προσεχώς και στα 13 λεωφορεία ώστε να κυκλοφορήσουν άμεσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δρομολόγια που θα εκτελεί το ΚΤΕΛ στις γραμμές 58 και 59 αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα, το προσεχές διάστημα. Συγκεκριμένα,μετά από ανακοίνωση του ΟΣΕΘ, τα δρομολόγια θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 11-1-22. Αναμένεται να εκτελούνται όλα τα προγραμματισμένα δρομολόγια όπως βρίσκονται αναρτημένα!

Δείτε φωτογραφίες από τα λεωφορεία:

1 ping

  1. […] Τα λεωφορεία θα αυξηθούν σε ποσοστό εώς και 130%, με τα δρομολόγια να εκτελούνται πλέον ανά 10-15 λεπτά. Τα οχήματα είναι όμοια με αυτά που δρομολογεί σήμερα ο ΟΑΣΘ στις γραμμές. Αναλυτικά για τα οχήματα που θα δρομολογηθούν μπορείτε να διαβάσετε εδώ : https://thesstrans.com/nea-sygchrona-leoforeia-ktel-serron-pote-archizoun-ta-dromologia/ […]

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Translate »
error: Προσοχή! Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τα άρθρα μας επικοινωνήστε στο: [email protected]