Νυχτερινά δρομολόγια από τον ΟΑΣΘ για το Φεστιβάλ της ΚΝΕ

Τη νυχτερινή εξυπηρέτηση της Ευκαρπίας αλλά και της περιοχής του πρώην Στρατοπέδου Καρατάσου, αναμένεται να εξυπηρετήσει προσωρινά, με ορισμένα δρομολόγια, ο ΟΑΣΘ. Πρόκειται για την προσωρινή ενίσχυση της γραμμής 38 «Νέα Ευκαρπία – Αριστοτέλους» με 3 επιπλέον οχήματα! Ο λόγος δεν είναι άλλος, από το 48ο Φεστιβάλ της ΚΝΕ, το οποίο διεξάγεται στους χώρους του Πρώην Στρατοπέδου Καρατάσιου και φιλοξενεί πληθώρα καλλιτεχνών. Η στάση που εξυπηρετεί το φεστιβάλ καλύτερα είναι η «Κεντρική πύλη» και εξυπηρετείται μόνον από την γραμμή 38.

Συγκεκριμένα, μετά από απόφαση του Οργανισμού Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης (ΟΣΕΘ), ανακοινώνεται το προσωρινό νυχτερινό πρόγραμμα της γραμμής 38. Ακολουθεί το πρόγραμμα το οποίο έχει ισχύ για το διάστημα από Πέμπτη 15.09.2022 έως το Σάββατο 17.09.2022, τις ημέρες διεξαγωγής του φεστιβάλ.

Να σημειωθεί πως σε όμοια δράση, είχε κινηθεί και πέρυσι ο ΟΣΕΘ, με την διαφορά πως πέρυσι είχε δημιουργηθεί προσωρινή γραμμή μεταξύ Φεστιβάλ και Πλατείας Αριστοτέλους, καθώς τότε η γραμμή 38 είχε αφετηρία όπισθεν του Ν.Σ. Σταθμού.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments