Οδηγοί των ΚΤΕΛ καθάρισαν τον Α.Σ. ΙΚΕΑ!!

΄΄Λαμπίκο΄΄ έκαναν τον ανατολικό σταθμό ΙΚΕΑ, οδηγοί των ΚΤΕΛ Σερρών και Χαλκιδικής, που εκτελούν δρομολόγια με αφετηρία τον σταθμό. Συγκεκριμένα την δράση, ανέλαβαν σήμερα 6/2/22, οι πρωινές βάρδιες των οδηγών των γραμμών 67/68,69,76,87,88. Αφού εφοδιάστηκαν με σκούπες και σακούλες απορριμμάτων, καθάρισαν τους εξωτερικούς χώρους περιμετρικά του Α.Σ. ΙΚΕΑ, όπου κινούνται καθημερινά αρκετές εκατοντάδες επιβατών αλλά και προσωπικού εργαζομένων ΟΑΣΘ και ΚΤΕΛ. Με αυτή τους την πράξη , έδωσαν το μήνυμα πως η καθαριότητα και η υγιεινή είναι υπόθεση όλων μας. Το αποτέλεσμα ήταν εμφανές και έφτιαξε την διάθεση των οδηγών οι οποίοι συνέχισαν τα δρομολόγια τους ικανοποιημένοι από την τελική εικόνα του χώρου.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και οδηγός της γραμμής 72 του ΟΑΣΘ, ο οποίος άδειασε όλους τους κάδους και μάζεψε τα σκουπίδια που είχαν ξεχειλίσει από τα καλαθάκια.

Αφορμή της δράσης αυτής ήταν η ιδιόρρυθμη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί από την ανανέωση σύμβασης του εργολάβου με τον ΟΑΣΘ σε ό,τι αφορά τον καθαρισμό τερματικών σταθμών στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Έτσι τα δύο ΚΤΕΛ που εκτελούν αστικό έργο στον ανατολικό Α.Σ ΙΚΕΑ, ένωσαν τις δυνάμεις τους και “ανέλαβαν δράση” , και στο θέμα της καθαριότητας στους χώρους όπου συστεγάζονται.

Ακολουθούν φωτογραφίες από την δράση τους !

To thesstrans ενημερώθηκε για την δράση από τον κ. Τουπεκτζή Ευστράτιο, συντονιστή κυκλοφοριακού έργου αστικής συγκοινωνίας των ΚΤΕΛ Σερρών.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments