ΟΑΣΘ : Σποτ ευαισθητοποίησης κατά της εισιτηριοδιαφυγής

Μετά την ραγδαία αύξηση των ελέγχων των εισιτηρίων από τον ΟΑΣΘ, την οποία αναλύσαμε σε πρόσφατο άρθρο μας (δείτε εδω : Έπιασαν δουλειά οι ελεγκτές του ΟΑΣΘ), ο οργανισμός προχωρά στην δημιουργία σπότ ευαισθητοποίησης για το θέμα της εισιτιριοδιαφυγής.

Συγκεκριμένα, ενδιαφέρεται να αναθέσει την παραγωγή σύντομου σποτ για την ευαισθητοποίηση του επιβατικού
κοινού κατά της εισιτηριοδιαφυγής, με προϋπολογιζόμενη αξία ποσού 5.000,00 ευρώ χωρίς ΦΠΑ. Για τον λόγο αυτόν απευθύνει πρόσκληση στον οικονομικό φορέα με την επωνυμία «Γεγονότα Ζωής – Οπτικοακουστικές Υπηρεσίες» ώστε να αποστείλει στον ΟΑΣΘ πρόταση του εώς την 8-11-21

Το σποτ διαρκείας εώς 60 δευτερολέπτων,θα πρέπει να παραδωθεί στον ΟΑΣΘ εώς την 20-12-21. Βέβαια δίναται και το ενδεχόμενο της παράτασης την ημερομηνίας παράδοσης , κατά 3 μήνες.

Να σημειωθεί ότι το κόστος των 5000 ευρώ θα πρέπει περιλαμβάνει τα ακόλουθα:

  • Οργάνωση παραγωγής του σποτ με φροντίδα για όλα τα τεχνικά και διοικητικά ζητήματα(ειδοποίηση των συμμετεχόντων, μεταφορά τους στον τόπο των γυρισμάτων, διοικητική μέριμνα για την ώρα των γυρισμάτων, τυχόν μετακίνηση προσωπικότητας που θα συμμετάσχει στο σποτ από τοντόπο κατοικίας του στον χώρο των γυρισμάτων και επιστροφή, ένδυση των συμμετεχόντων στο σποτκαθώς και εξοπλισμός που θα έχουν (μπασκέτα, φιλέ, μπάλες κ.λ.π.)
  • Σκηνοθεσία, μοντάζ, με όλη την προεργασία που απαιτείται για να βγει καλαίσθητο αποτέλεσμα(γραφικά, τίτλοι, υπότιτλοι κλπ)
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments