Ποιοί είμαστε! – Λίγα λόγια για μας!

Το Thesstrans είναι ένα συγκοινωνιακό κανάλι/σελίδα που παρέχει Πολυμέσα, Πληροφορίες, Ειδήσεις και Ενημερώσεις από τα Μ.Μ.Μ. της Θεσσαλονίκης. Αποτελεί το παλαιότερο κανάλι/σελίδα που ασχολείται με το θέμα των συγκοινωνιών στην πόλη μας. Εδώ και 7 χρόνια προσφέρουμε βίντεο και φωτογραφίες υψηλής ποιότητας από τα Μ.Μ.Μ της Θεσσαλονίκης, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια δημοσιεύουμε τόσο πληροφορίες όσο και ειδήσεις των Μ.Μ.Μ. Στο διάστημα αυτό έχουν δημιουργηθεί περισσότερα από 400 βίντεο και 5000 φωτογραφίες, εκατοντάδες άρθρα, και δεκάδες πληροφοριακοί οδηγοί!! Γνωστό εναλλακτικά ως Thessaloniki Transportation Videos και παλιότερα με το όνομα, Βίντεο αστικών συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης. Ημερομηνία-σταθμός για το Thesstrans ήταν το έτος 2021. Τον Φεβρουάριο του ίδιου έτους αρχίζει η ανάπτυξη της νέας ιστοσελίδας thesstrans.com.

Στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να περιηγηθείτε μέσω του μενού στα βίντεο και στις φωτογραφίες που έχουμε αναρτήσει. Επιπρόσθετα θα βρείτε πληροφορίες για την χρήση των λεωφορείων στην πόλη μας, και συγκοινωνιακές ενημερώσεις (απεργίες, τροποποιήσεις κλπ), αλλά και πληροφορίες των οχημάτων που κυκλοφορούν στην πόλη! Επιπλέον θα βρείτε και ιστορικό υλικό παλαιότερων εποχών (φωτογραφίες-βίντεο κλπ.) αλλά και πληροφορίες για τον στόλο λεωφορείων.

Τον Νοέμβριο του 2022, δυο μέλη του Thesstrans παραχώρησαν συνέντευξη στην Εφημερίδα Μακεδονία της Κυριακής, «Thesstrans.com : Οι Θεσσαλονικείς Busspotters – ΄Έκαναν χόμπι τους τον ΟΑΣΘ» , αλλά και συνέντευξη στην TV 100 . Αναδείξαμε το χόμπι του busspotting, τα κυριότερα συγκοινωνιακά προβλήματα αλλά και το έργο του thesstrans!

Η οικογένεια του Thesstrans

H οικογένεια του thesstrans αποτελείται από μηχανολόγους μηχανικούς και απόφοιτους ΙΕΚ , με κοινό πάθος την αγάπη για τις αστικές συγκοινωνίες και τα λεωφορεία. Στην πορεία του, έχουν προστεθεί μέλη, δημιουργώντας μια δυνατή ομάδα busspotters.

To Thesstrans έχει παρουσία στα ακόλουθα κοινωνικά δίκτυα! Καθημερινά αναρτώνται ενημερώσεις και νέο υλικό! Ακολουθήστε μας!

Το Thesstrans δεν αποτελεί επίσημο μέσο κανενός φορέα!
Translate »
error: Προσοχή! Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τα άρθρα μας επικοινωνήστε στο: [email protected]