Το Thesstrans είναι ένα συγκοινωνιακό κανάλι/σελίδα που παρέχει Πολυμέσα, Πληροφορίες, Ειδήσεις και Ενημερώσεις από τα Μ.Μ.Μ. της Θεσσαλονίκης. Αποτελεί το παλαιότερο κανάλι/σελίδα που ασχολείται με συγκοινωνιών στην πόλη μας. Εδώ και 7 χρόνια δημιουργούμε βίντεο και φωτογραφίες υψηλής ποιότητας από τα Μ.Μ.Μ της Θεσσαλονίκης, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια δημοσιεύουμε τόσο πληροφορίες όσο και ειδήσεις των Μ.Μ.Μ. Στο διάστημα αυτό έχουν δημιουργηθεί περισσότερα από 400 βίντεο και 5000 φωτογραφίες, εκατοντάδες άρθρα, και διάστημα αυτό έχουν δημιουργηθεί περισσότερα από 400 βίντεο και 5000 φωτογραφίες, εκατοντάδες άρθρα, και δεκάδες πληροφοριακοί οδηγοί!! Γνωστό εναλλακτικά ως Thessaloniki Transportation Videos και παλιότερα με το όνομα, Βίντεο αστικών συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης. Ημερομηνία-σταθμός για το Thesstrans ήταν το έτος 2021. Τον Φεβρουάριο του ίδιου έτους αρχίζει η ανάπτυξη της νέας ιστοσελίδας thesstrans.com.

Στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να περιηγηθείτε μέσω του μενού στα βίντεο και στις φωτογραφίες που έχουμε αναρτήσει. Επιπρόσθετα θα βρείτε πληροφορίες για την χρήση των λεωφορείων στην πόλη μας! και συγκοινωνιακές ενημερώσεις (απεργίες, τροποποιήσεις κλπ), αλλά και πληροφορίες των οχημάτων που κυκλοφορούν στην πόλη. Τέλος υπάρχουν πληροφορίες για τα αστικά λεωφορεία (οχήματα) στην Θεσσαλονίκη.

Μέλη του Thesstrans

Τον τελευταίο χρόνο το Thesstrans έχει παρουσία σε facebook και instagram!! Καθημερινά αναρτώνται ενημερώσεις και νέο υλικό! Ακολουθήστε μας!

Το Thesstrans δεν αποτελεί επίσημο μέσο κανενός φορέα !