Δρομολόγια Δημοτικής Συγκοινωνίας Δήμου Θέρμης

 

Πηγή : ιστοσελίδα Δήμου Θέρμης


Μπορεί να είναι άγνωστο σε πολλούς αλλά ο Δήμος Θέρμης εδώ και χρόνια παρέχει την υπηρεσία της Δημοτικής Συγκοινωνίας

Πριν λίγες ημέρες ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των δρομολογίων για την Περίοδο 2021-2023

Οι τρεις κυκλικές γραμμές παραμένουν, 1: Κυκλική Θέρμης , 2: Θέρμη – Δ.Ε. Βασιλικών και 3: Θέρμη – Δ.Ε. Μίκρας, όλες με αναχώρηση από την Κεντρική Πλατεία της Θέρμης όμως υπάρχουν κάποιες αλλαγές, σύμφωνα και με Δελτίο Τύπου του Δήμου. Συγκεκριμένα:

  • Ιδρύεται νέα γραμμή (2-Β) για τη Δημοτική Ενότητα Βασιλικών, το οποίο θα εξυπηρετεί και τον Άγιο Αντώνιο, μέσω Ταγαράδων, Ν. Ρυσίου, Αγίας Παρασκευής και Σουρωτής. Η γραμμή θα διαθέτει 2 δρομολόγια, ένα πρωινό στις 8:55 από Θέρμη και ένα μεσημεριανό στις 12:35. Πλέον η γραμμή της Περιστεράς (2-Α) δεν θα διέρχεται από Σουρωτή.
  • Τροποποιείται το ωράριο της γραμμής της Δ.Ε. Μίκρας. Έτσι, το πρωινό δρομολόγιο (3-Α) μέσω Καρδίας προς Κ. Σχολάρι, Τρίλοφο και Πλαγιάρι θα ξεκινάει από Θέρμη στις 7:30, και το μεσημεριανό δρομολόγιο (3-Β) μέσω Πλαγιαρίου και Τριλόφου προς Κ. Σχολάρι και Καρδία θα ξεκινάει από Θέρμη στις 13:00.
  • Προστίθεται βραδινό δρομολόγιο στη γραμμή της Μίκρας, όπως το πρωινό, 3-Α, δηλαδή μέσω Καρδίας προς Κ. Σχολάρι, Τρίλοφο και Πλαγιάρι, που θα ξεκινάει από τη Θέρμη στις 22:30.
Στην κυκλική γραμμή της Θέρμης (1-Α και 1-Β) δεν υπάρχουν τροποποιήσεις.

Η Δημοτική Συγκοινωνία πραγματοποιεί δρομολόγια μόνο τις Καθημερινές και στον παρακάτω πίνακα υπάρχει το πλήρες ανακοινωθέν πρόγραμμα.
κάντε κλικ για λεπτομέριες!


Τέλος, ο Δήμος Θέρμης υπενθυμίζει το επιβατικό κοινό να τηρεί τα υγειονομικά μέτρα, την υποχρεωτική χρήση μάσκας προσώπου εντός του λεωφορείου, την τήρηση απόστασης από άλλους επιβάτες, την αποφυγή χρήσης του λεωφορείου αν έχει κάποιος το παραμικρό σύμπτωμα και τον σεβασμό στις υποδείξεις του οδηγού του λεωφορείου, σε σχέση με τα μέτρα ασφάλειας και υγιεινής. Ενώ γίνεται παράκληση για προσπάθεια χρήσης του λεωφορείου για μετακινήσεις προς και από την εργασία και αποφυγή των άσκοπων μετακινήσεων

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Translate »
error: Προσοχή! Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τα άρθρα μας επικοινωνήστε στο: [email protected]