Εισιτηριοδιαφυγή : Οδηγός αναδεικνύει το πρόβλημα και προκαλεί αντιδράσεις

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες, ένα βίντεο που ανέβασε ένας οδηγός αστικού λεωφορείου των ΚΤΕΛ στην Θεσσαλονίκη. Σε αυτό εκθειάζεται μια πραγματικότητα, που όλοι οι οδηγοί αστικών λεωφορείων στην Θεσσαλονίκη γνωρίζουν…Το γεγονός πως η συντριπτική πλειοψηφία των επιβατών δεν επικυρώνει εισιτήριο στα αστικά λεωφορεία της Θεσσαλονίκης.

Το βίντεο ανέβηκε στην γνωστή πλατφόρμα τικ-τοκ, αρκετά γνωστή στις νεαρές ηλικίες. Εντύπωση κάνει το γεγονός πως οι περισσότεροι στρέφονται κατά του οδηγού, ενώ ελάχιστοι όπως φαίνεται είναι και αυτοί που σχολιάζουν θετικά και… πληρώνουν το εισιτήριο. Διαβάσαμε όλα τα σχόλια και καταλήξαμε στην αιτία την εισιτηριοδιαφηγής(και όχι μόνο…) : Ό Έλληνας, θεωρεί πως όλοι του ανήκουν, όλοι του χρωστάνε, αυτός πάντα έχει παράπονα, κάνει κριτική, αλλά ποτέ δεν έχει και υποχρεώσεις… Ακολουθεί το βίντεο.

@christospantazis95 Πόσα εισιτήρια κόπηκαν part 2 αστικές συγκοινωνίες☑️ #αστικεσυγκοινωνιες #astikesugkοιnwnies #οασθ #ktel #κτελ #oasth #greekviral #osy #astikesugkοιnwnies #οασα #foryourpage #fypシ゚viral #fypage ♬ Wandinha serie NTFX – Green HITs

Η Θεσσαλονίκη διαθέτει από τα φτηνότερα εισιτήρια ανά την υφήλιο, ενώ με την κοινωνική πολιτική του κράτους αρκετές κοινωνικές ομάδες έχουν αρκετές εκπτώσεις εώς και 100%...Βέβαια το πρόβλημα δεν είναι η τιμή το εισιτηρίου, αλλά η ελληνική νοοτροπία, σε συνδυασμό με την έλλειψη ουσιαστικών και σοβαρών ελέγχων εισιτηρίων..

Το πρόβλημα είναι γνωστό σε όλους. Τόσο οι οδηγοί, οι ελεγκτές , αλλά και οι αρμόδιοι γνωρίζουν …αλλά εθελοτυφλούν…Αξίζει να σημειωθεί πως το τελευταίο διάστημα έχουν αυξηθεί οι έλεγχοι εισιτηρίων στα λεωφορεία του ΟΑΣΘ αλλά και των ΚΤΕΛ, ενώ και ο ΟΑΣΘ έχει προχωρήσει και καμπάνιες για την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του επιβατικού κοινού

Translate »
error: Προσοχή! Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τα άρθρα μας επικοινωνήστε στο: [email protected]