Προσωρινή μεταφορά Τερματικού Σταθμού Σταυρούπολης λόγω έργων

Από τον Οργανισμό Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται και ενημερώνεται το επιβατικό κοινό ότι:

τις επόμενες ημέρες δεν θα εξυπηρετείται προσωρινά ο Σταθμός Μετεπιβίβασης Σταυρούπολης (Τ.Σ. Σταυρούπολης) εξαιτίας προγραμματισμένων εργασιών για την κατασκευή του δικτύου ηλεκτροδότησης του οικίσκου διανομής Μέσης Τάσης από τον οικίσκο του ΔΕΔΔΗΕ στο σταθμό Μετεπιβίβασης. (Έργα απαραίτητα για την κυκλοφορία των νέων ηλεκτρικών λεωφορείων του ΟΑΣΘ)

Η επιβίβαση και αποβίβαση των χρηστών των λεωφορειακών γραμμών Νο 27 «Σταυρούπολη-Πανεπιστήμιο», Νο 43 «Τοπικό Ευόσμου», Νο 55 «Σταυρούπολη-Ωραιόκαστρο» (και των εναλλακτικών αυτής), Νο 83Ν «Σταυρούπολη-Λαγκαδάς», Νο 85 «Θεσσαλονίκη-Ευαγγελίστρια» (και των εναλλακτικών αυτής) και Νο 86 «Θεσσαλονίκη-Λαγκαδίκια» (και των εναλλακτικών αυτής), θα πραγματοποιείται έμπροσθεν του αμαξοστασίου Σταυρούπολης του ΟΑΣΘ (σε κατάλληλο σημείο για την αναμονή των επιβατών) το οποίο χωροθετείται στην οδό Θερμαϊκού, περί τα 150μ. νοτιότερα του σταθμού Μετεπιβίβασης Σταυρούπολης.

«Θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την απρόσκοπτη παροχή του συγκοινωνιακού έργου και την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού με ασφάλεια, τις λίγες αυτές ημέρες που θα διαρκέσει το έργο», σημείωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΣΕΘ, Γιάννης Τόσκας.

Translate »
error: Προσοχή! Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τα άρθρα μας επικοινωνήστε στο: [email protected]