Στα γιορτινά ντύθηκαν οδηγοί του ΟΑΣΘ! – Στολισμένα λεωφορεία των ΚΤΕΛ!

Στα…. γιορτινά ντύθηκαν οδηγοί του ΟΑΣΘ που εργάζονταν την παραμονή της πρωτοχρονιάς! Το Thesstrans εντόπισε 2 εξ αυτών, και σας τους παρουσιάζει!

Η πρώτη περίπτωση αφορά τον κ. Δημήτρη Δίγκα, οδηγό στην γραμμή 26, που εκτελεί το δρομολόγιο Καλλιθέα – Πλατεία Ελευθερίας. Ο κ. Δίγκας ντύθηκε στα κόκκινα, με την στολή του Άι Βασίλη!

Η δεύτερη περίπτωση αφορά τον κ. Γιάννη Ταουσιάανη, οδηγό του ΟΑΣΘ που εργάζεται ως επίκουρος. Αν και στην πιο ελαφρυά έκδοση, ο κ. Ταουσιάνης επέλεξε και αυτός να παρομοιαστεί με τον Άγιο Βασίλη, με έναν κόκκινο σκούφο και μια Γιορτινή μπλούζα. Μάλιστα ο συγκεκριμένος οδηγός άλλαξε χρόνο μαζί με τους λιγοστούς επιβάτες της γραμμής Ν1 : ΚΤΕΛ – Αεροδρόμιο, έχοντας την καλύτερη διάθεση!

Στα γιορτινά ντύθηκαν και λεωφορεία των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης και Σερρών που εκτελούν αστικά δρομολόγια στην Θεσσαλονίκη: Δείτε χαρακτηριστικές εικόνες:

Η ομάδα του thesstrans σας εύχεται καλή Χρονιά και καλές Γιορτές! Συγχαρητήρια στους συναδέλφους που κάνουν την διαφορά και εκφράζουν το εορταστικό πνεύμα!

Translate »
error: Προσοχή! Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τα άρθρα μας επικοινωνήστε στο: [email protected]