Στα ΚΤΕΛ οι γραμμές 70 και 71! Πότε αρχίζουν; Δρομολόγια και στάσεις

Στα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης περνάει από φέτος η εκτέλεση οι γραμμές 70 και 71! Αξίζει να αναφέρουμε κάποιες σημαντικές πληροφορίες: Ακολουθούν αναλυτικά τα δρομολόγια και οι χάρτες.

  • Ως αφετηρία των γραμμών ορίζεται – από φέτος – η οδός Μαργαροπούλου, όπως βρίσκονται και οι αφετηρίες των γραμμών 9,40,51 (Μέχρι πέρυσι βρίσκονταν εντός του σταθμού)
  • Τα δρομολόγια είναι αυξημένα σε σχέση με την πέρυσι, με την προσθήκη ενός ακόμη λεωφορείου (από 3 σε 4). Αυτό οφείλεται στο γεγονός πως ο ΟΑΣΘ δρομολογούσε αρθρωτά λεωφορεία, ενώ το ΚΤΕΛ θα δρομολογεί τα κλασσικά μικρά.
  • Στις γραμμές αυτές ισχύουν τα εισιτήρια και οι κάρτες του ΟΑΣΘ

Επισημαίνεται πως κατά την μετάβαση γίνεται επιβίβαση μόνο από την αφετηρία εώς την στάση εμπορικό κέντρο, ενώ η αποβίβαση ξεκινάει από την στάση Εκκλησία για την 70 και Πισσαλίδη για την 71. Κατά την επιστροφή γίνεται επιβίβαση από την αφετηρία εώς την στάση Εκκλησία για την 70 και Πισσαλίδη για την 71 ενώ η επιβίβαση ξεκινάει από την στάση Εμπορικό κέντρο.

Περισσότερα για τις γραμμές 70-71, αλλά και όσες εξυπηρετούν τις παραλίες, αναλυτικές στάσεις και πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο παρακάτω άρθρο:

https://thesstrans.com/paralies/

Χάρτες των γραμμών 70/Α & 71/Α

Δρομολόγια γραμμής 70

Όλες τις Ημέρες της Θερινής Περιόδου

Δρομολόγια γραμμής 71

Καθημερινές Ημέρες Θερινής Περιόδου
Σαββατοκύριακα Θερινής Περιόδου
Translate »
error: Προσοχή! Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τα άρθρα μας επικοινωνήστε στο: [email protected]