Τροποποίηση γραμμών 33-39 – Νέες γραμμές 33Ε/39Ε (αναβλήθηκε)

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Η ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΠΑΡΑΛΛΑΓΩΝ ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ 29/2023 ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΟΣΕΘ, ΜΕΧΡΙΣ ΟΤΟΥ ΔΙΕΥΘΕΤΗΘΟΥΝ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΙΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟΝ ΟΣΕΘ ΤΟ ΣΕΟΑΣΘ.

Ο Οργανισμός Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης (Ο.Σ.Ε.Θ.) με σημερινή απόφασή του, και βάσει σχετικού αιτήματος που έλαβε, αποφάσισε την τροποποίηση της λειτουργίας των λεωφορειακών γραμμών Νο 33 & Νο 39.

Πρακτικά αυτό που αποφασίστηκε είναι η δημιουργία δύο νέων παραλλαγών, με τις γραμμές 33Ε & 39Ε να αρχίζουν τη λειτουργία τους από Πέμπτη 1η Ιουνίου 2023, και μόνο τις καθημερινές.

Οι δύο νέες γραμμές θα λειτουργούν κατά την χειμερινή και θερινή περιόδο και θα ακολουθούν την διαδρομή: Μετά τη στάση «ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» πορεία προς τον κυκλικό κόμβο και αμέσως δεξιά στον κλάδο που κινείται βόρεια και περιμετρικά του χώρου στάθμευσης του ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, με κατεύθυνση προς τα ανατολικά. Έπειτα δεξιόστροφος ελιγμός στην οδό Τομπάζη στο ύψος της Κάτω Διάβασης της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης- Μουδανίων. Ευθεία πορεία στην οδό Τομπάζη και έπειτα δεξιά στην οδό Ποσειδώνος και πορεία και πάλι προς τον κυκλικό κόμβο και συνέχεια στο δρομολόγιο. (όπως φαίνεται και στον χάρτη από την απόφαση του ΟΣΕΘ)

Η διαδρομή των γραμμών 33Ε και 39Ε

Επίσης, όπως σημειώνεται και στον χάρτη και στην εικόνα, για την εξυπηρέτηση του Κέντρου Ψηφιακής Καινοτομίας της Pfizer, ιδρύεται στάση με όνομα «ΚΕΝΤΡΟ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ»

Όσον αφορά το πρόγραμμα λειτουργίας των γραμμών αυτό θα είναι:
(τα δρομολόγια των παραλλαγών 33Ε & 39Ε είναι οι επισημασμένες σειρές με διπλό αστερίσκο, ενώ αυτές με έναν αστερίσκο είναι τα δρομολόγια των υφιστάμενων παραλλαγών 33Α & 39Α)

ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΚΑΙ ΘΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΡΑΜΜΗΣ 33
ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΚΑΙ ΘΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΡΑΜΜΗΣ 39

Όπως πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις, από τον ΟΣΕΘ επισημαίνεται ότι η υπόψη τροποποίηση από την έναρξη λειτουργίας τελεί υπό διαδικασία ελέγχου και οριστικών προσαρμογών και βελτιώσεων.

Translate »
error: Προσοχή! Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τα άρθρα μας επικοινωνήστε στο: [email protected]