Νέα αστικά λεωφορεία από το ΚΤΕΛ Σερρών!

Την εμφάνιση έκανε σήμερα ένα εντυπωσιακό λεωφορείο στον Α.Σ. ΙΚΕΑ. Πρόκειται για ένα από τα δύο νέα οχήματα του ΚΤΕΛ Σερρών που εκτελεί αστικά δρομολόγια στις γραμμές της Ανατολικής Θεσσαλονικής. Τα λεωφορεία αυτά είναι της εταιρίας Mercedes Benz, και συγκεκριμένα Citaro Facelift. Η ιδιαίτερη βαφή τους, που παραπέμπει σε στα χρώματα του ΚΤΕΛ, είναι του προκατόχου τους, RNV.

Το όχημα, που φέρει τον αριθμό στόλου 28, έκανε την παρθενική του διαδρομή σήμερα το μεσημέρι στην γραμμή 69 ΄΄Α.Σ.ΙΚΕΑ – ΕΠΑΝΟΜΗ΄΄ η οποία τους θερινούς μήνες κατακλύζεται από επιβάτες. Χάρη στα ενισχυμένα χαρακτηριστικά του, αποτελεί ιδανική επιλογή για την γραμμή.

Ένα όμοιο όχημα αναμένεται να δρομολογηθεί την παρασκευή 1/4/22 . Το αδερφάκι του. που θα φέρει τον αριθμό στόλου 3011, θα δρομολογηθεί στην γραμμή 67 ΄΄Α.Σ.ΙΚΕΑ – ΘΕΡΜΗ – ΤΡΙΑΔΙ΄΄ Θα παρουσιαστεί αναλυτικά από το thesstrans το προσεχές διάστημα! Μείνετε συντονισμένοι!

Χαρακτηριστικά :

  • Πρότυπο εκπομπών ρύπων EURO 5 – Φιλικά προς το περιβάλλον
  • Δυνατή μηχανή 11.500cc & Ισχύς κινητήρα 220 KW (τα κλασσικά έχουν 6.500cc)
  • Πλήρες σύστημα ενημέρωσης επιβατών (αναγγελία, προμετωπίδα)
  • Άνετο και μοντέρνο σαλόνι για τους επιβάτες (καθίσματα αστικού τύπου, υφασμάτινη ταπετσαρία, ανανεωμένη εμφάνιση)

Το Thesstrans συγχαίρει την προσπάθεια του ΚΤΕΛ Σερρών για την συνεχή βελτίωση και ανανέωση των αστικών συγκοινωνιών της Θεσσαλονίκης!

Ευχόμαστε καλοτάξιδα τα νέα οχήματα!

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Translate »
error: Προσοχή! Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τα άρθρα μας επικοινωνήστε στο: [email protected]