Ξύλο και σουγιάς σε επιβάτη του ΟΑΣΘ επειδή….μιλούσε στο τηλέφωνο

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε πριν λίγο σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ. Συγκεκριμένα ο Η.Σ. βρισκόταν στο λεωφορείο 2118 της γραμμής 39 και μιλούσε στο τηλέφωνο του για κάποιο προσωπικό θέμα. Αρχικά επιβάτης που βρισκόταν από πίσω του του είπε ΄΄να το κλείσει΄΄ με τον Η.Σ. να αρνείται λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης! Τότε ο επιβάτης άρχισε να τον βαράει στο κεφάλι και τον λαιμό, και του έκανε ΄΄κεφαλοκλείδωμα΄΄ με αποτέλεσμα να του προκληθούν σοβαρές κακώσεις. Ο δράστης, ηλικίας 70-75 χρονών έβγαλε και σουγιά και αποπειράθηκε να τραυματίσει το άτομο στην καρωτίδα, αλλά λόγω του συνωστισμού εντός του οχήματος.

Ο δράστης ισχυρίστηκε πως το θύμα τον έβρισε, για να δικαιολογήσει τις απαράδεκτες πράξεις του. Οι επιβάτες όντας παρόντες του αντιτάχθηκαν, λέγοντας πως κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει, ενώ άρχισαν να ξεσπούν σε φωνές.

Απαράδεκτη η στάση της οδηγού

Σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα η οδηγός του οχήματος αδιαφόρησε πλήρως για ότι συνέβαινε εντός του λεωφορείου, συνεχίζοντας ατάραχη το δρομολόγιο. Παρά τις εκκλήσεις του ατόμου να σταματήσει το όχημα αφού είχε κληθεί η αστυνομία και το ΕΚΑΒ, δεν υπήρξε κάποια αντίδραση. Ξεπερνώντας κάθε όριο κατέβασε θύμα και δράστη στη στάση ΄΄Μεταμόρφωση του Σωτήρος΄΄, λέγοντας χαρακτηριστικά ΄΄Θα μπλεχθώ και δεν θέλω΄΄

Στο σημείο έσπευσε περιπολικό της αστυνομίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Αφού η αστυνομία πήρε τα στοιχεία του καταγγέλλοντος, τον ενημέρωσε πως μπορεί να προβεί σε μήνυση μόνο κατά του ΟΑΣΘ, κάτι το οποίο δεν θα έχει αποτέλεσμα λόγω της γραφειοκρατίας. Μετά και την εξέταση του θύματος από το ΕΚΑΒ, επέστρεψε στο σπίτι του. Ευτυχώς είναι καλά στην υγεία του!!

Για το περιστατικό θα γίνει αναφορά στα γραφεία του ΟΑΣΘ την δευτέρα. Τα στοιχεία του ατόμου που δέχθηκε την επίθεση παραμένουν στην διάθεση του Thesstrans.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Translate »
error: Προσοχή! Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τα άρθρα μας επικοινωνήστε στο: [email protected]