Ανακοίνωση του Αστικού ΚΤΕΛ Σερρών αναφορικά με καταγγελία κατά οδηγού.

Τις προηγούμενες μέρες, κοινοποιήθηκε σε διαδικτυακή ομάδα κατοίκων του Φιλύρου, η παρακάτω καταγγελία η οποία και αφορά οδηγό της γραμμής 64:

Καλησπέρα, σε όσους διαβάζουν τωρα τη δημοσίευση αυτη τη στιγμή. Θα ήθελα να αναφερθώ σε ένα (γεγόνος) που με εξέπληξε δυσάρεστα. Αναφέρομαι στη συγκοινωνία του φιλύρου κ ιδιαίτερα στα κτελ Σερρών. Λόγω της πτώσης της θερμοκρασίας τις πρόσφατες ημέρες, χρειαστηκε να χρησιμοποιήσω το αστικό. Αφού κατευθυνόμουν προς τη στάση της επιστροφής για αναχωρηση από το φιλυρο, παρατηρησα πως πλησιαζε το λεωφορειο που ερχόταν από το σταθμό κ κατευθυνοταν προς το τερμα φιλυρου σκεφτηκα να μπω εκεινη τη στιγμή κ να μην περιμένω μεσα στο κρύο μεχρι βα επιστρέψει. Αφού μπηκα μέσα, κ κατέφτασα στο τερμα, ο οδηγος άνοιξε τις πόρτες κ μου ζήτησε να κατεβώ κ του εξήγησα πως θα φυγώ με αυτο, κ οτι απλα μπηκα πιο πριν για να μη κρυώνω. Εκείνος με έντονο υφός μου ειπε πως “τα αστικά δεν ειναι για βόλτα κ οτι απαγορεύεται να είμαι μέσα” . Έτσι με κατέβασε μεσα στην παγωνιά κ σε ωρα 19:20 το βραδυ. Αμεσως αφότου κατεβηκα, έκλεισε τις πόρτες έβαλε καλοριφέρ κ έκατσε μονος του μέσα κ εγω απ εξω να καθομαι να κοιταω επι 20 λεπτά. Ένα λεπτό πριν την αναχωρηση του απο το φιλυρο ξανα ανοιξε τις πορτες για να μπω, κ τη στιγμή που κάθομαι στο καθισμα βλέπω τον οδηγο να με κοιταει κ αμεσως μετά, κρύος αέρας να βγαινει δπλα απο το κάθισμα μου. Τελειωνοντας θα ήθελα να εκφρασω τον θυμο μου για την αναισθησία του οδηγού καθώς δεν το περιμενα αυτό ποτέ από τα κτελ που υποτίθεται πως ειναι πιο συγκροτημένο Ι! !!

https://www.facebook.com/groups/1403906993314803/permalink/1935574023481428/

Το ΚΤΕΛ που έχει αναλάβει την γραμμή 64 εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Το ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΣΕΡΡΩΝ, αναλαμβάνοντας τη γραμμή Νο64 (ΦΥΛΗΡΟ) πριν από περίπου δύο μήνες, με βαθύ αίσθημα ευθύνης προς το επιβατικό κοινό θέλει να αποκαταστήσει την αλήθεια σχετικά με μία πρόσφατη δημοσίευση. Πιο συγκεκριμένα, σε πρόσφατη ανάρτηση που έγινε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και είχε να κάνει με καταγγελία επιβάτη ότι αναγκάστηκε να κατέβει από το όχημα έπειτα από παρέμβαση του οδηγού δηλώνουμε κατηγορηματικά τη μία και μόνη αλήθεια για το πώς συνέβησαν τα γεγονότα: Έπειτα από ενδελεχή έλεγχο που έκανε η ίδια η διοίκηση του ΚΤΕΑΛ Σερρών, ουδέποτε σημείωθηκε τέτοιο ή παρόμοιο περιστατικό και πάντως κανένας οδηγός δεν επιβεβαίωσε ότι είδε ή άκουσε να λαμβάνει χώρα ένα τέτοιο συμβάν. Οπότε κρίνουμε την εν λόγω καταγγελία ως ψευδή και συκοφαντική και για ακόμη μία φορά δηλώνουμε ότι εκτελούμε το σπουδαίο και υπεύθυνο έργο των μετακινήσεων με σοβαρότητα και ανθρωπιά.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Translate »
error: Προσοχή! Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τα άρθρα μας επικοινωνήστε στο: [email protected]