Απεργούν αύριο Παρασκευή οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ! – Με προσωπικό ασφαλείας εν τέλη τα δρομολόγια!!

Ενημέρωση : 19:37

24ωρη απεργία θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ αύριο Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2022. Στο διάστημα αυτό θα κυκλοφορούν οχήματα με προσωπικό ασφαλείας! Φαίνεται πως παρά τις υποσχέσεις για την ΣΣΕ, δεν έγινε πράξη, με τους εργαζόμενους να απεργούν, προασπίζοντας για άλλη μια φορά τα δικαιώματά τους!

Νωρίτερα ο Πρόεδρος του ΣΕΟΑΣΘ είχε δηλώσει πως θα εκτελεστούν δρομολόγια με προσωπικό ασφαλέιας, κάτι που εν τέλη δεν θα ισχύσει ! Στη πράξη, οι γραμμές που εκτελεί ο ΟΑΣΘ θα λειτουργήσουν με προσωπικό ασφαλείας, δηλαδή θα κυκλοφορούν περίπου 50 λεωφορεία, δήλωσε ο πρόεδρος του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΘ, Γιάννης Δήμκας.

Να σημειωθεί πως τα δρομολόγια των ΚΤΕΛ θα εκτελούνται κανονικά! Δείτε στον ακόλουθο οδηγό τον φορέα εκτέλεσης κάθε γραμμής:

Ο ΟΑΣΘ από πλευράς του απαντάει με σκληρό και έντονο ύφος στις απεργιακές κινητοποιήσεις!

Ακολουθεί η ανακοίνωση : Με μια  ακόμη παράνομη και αβάσιμη «κινητοποίηση», οι συνδικαλιστές του Ο.Α.Σ.Θ θα ταλαιπωρήσουν και πάλι τους πολίτες της Θεσσαλονίκης.Αρνούνται να συμμορφωθούν με την απόφαση της Δικαιοσύνης που έκρινε και αυτή την ενέργεια τους παράνομη.Οι συνδικαλιστές του Ο.Α.Σ.Θ δεν τηρούν ούτε την υποχρέωση τόσο από τον νομό, όσο και από την συμφωνία μέσω ΟΜΕΔ, για την διάθεση του προσωπικού ελάχιστης εγγυημένης υπηρεσίας.Κανονικά θα εκτελεστούν τα δρομολόγια για την εξυπηρέτηση των Ατόμων με Αναπηρίες, καθώς και η νυχτερινή γραμμή Ν1 που εκτελεί το δρομολόγιο ΚΤΕΛ – Αεροδρόμιο Νυχτερινό.ΕΚ ΤΟΥ Ο.Α.Σ.Θ

Το πρόγραμμα που είχε ανακοινωθεί νωρίτερα, φαίνεται να ξανατίθεται σε ισχύ! Δείτε το εδώ:

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Translate »
error: Προσοχή! Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τα άρθρα μας επικοινωνήστε στο: [email protected]