Απόπειρα κλοπής κουμπαρά σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Σερρών

 Απόπειρα κλοπής από επιτήδειους έγινε την ΚΥΡΙΑΚΗ 23/1/22 και ώρα 09:05′ στον αστικό σταθμό ΙΚΕΑ , στο 3070 λεωφορείο του ΚΤΕΛ ΣΕΡΡΩΝ, που… εκτελούσε δρομολόγια στην γραμμή “69:ΙΚΕΑ-ΕΠΑΝΟΜΗ”, για λογαριασμό του ΟΣΕΘ / ΟΑΣΘ. Το γεγονός σπανίζει στα λεωφορεία των ΚΤΕΛ αλλά αντίθετα ,στου ΟΑΣΘ αποτελεί φαινόμενο-μάστιγα. Μάλιστα οι ποινές στους οδηγούς του οργανισμού είναι αυστηρές χωρίς να φταίνε οι ίδιοι…

Οι νεαροί δράστες παραβίασαν τις κλειστές πόρτες του σταθμευμένου αστικού λεωφορείου στην πλατεία στάθμευσης εντός του Α.Σ ΙΚΕΑ, όπου και έκανε αναμονή εκείνη την ώρα και με ειδικό εργαλείο αφαίρεσαν τον κουμπαρά του εκδοτικού μηχανήματος, προκαλώντας γενικευμένη φθορά στο μηχάνημα έκδοσης εισιτηρίων. Στη συνέχεια αφαίρεσαν και προσωπικά αντικείμενα του οδηγού και απομακρύνθηκαν από τον χώρο.

Ο οδηγός Δ.Α. που αντελήφθη το γεγονός, καταδίωξε τους δράστες και κατάφερε με κίνδυνο ζωής να αποσπάσει τον “κουμπαρά”. Οι δράστες τράπηκαν στην συνέχεια σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση, χρησιμοποιώντας μοτοσυκλέτα μικρού κυβισμού .

Στο σημείο έφτασε η αστυνομία, όπου έγιναν και οι απαραίτητες ενέργειες για την καταγραφή του γεγονότος και της διαδικασίας λήψης δακτυλικών αποτυπωμάτων και παράλληλα υπήρξε και προσωπική τηλεφωνική επικοινωνία με το ΚΕντρο Ρύθμισης ΚΥκλοφορίας του ΟΑΣΘ για κοινό συντονισμό των ενεργειών.

Η διοίκηση της ΚΤΕΛ ΣΕΡΡΩΝ Α.Ε. έλαβε γνώση του συμβάντος και για την ιδιαίτερη πράξη του οδηγού του χορήγησε τιμητική άδεια με αποδοχές μιας (1) ημέρας ως επιβράβευση.

Ρεπορτάζ: Στράτος Τουπεκτσής

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Translate »
error: Προσοχή! Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τα άρθρα μας επικοινωνήστε στο: [email protected]