Έκκληση του ΟΣΕΘ για αστυνόμευση μετά τα περιστατικά στο ΚΤΕΛ Χαλκιδικής

Eπείγουσα έκκληση προς τη Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, απευθύνει με έγγραφό του ο Οργανισμός Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης (ΟΣΕΘ), που έχει την εποπτεία των αστικών συγκοινωνιών. Η έκκληση έρχεται μετά τις…. έντονες διαμαρτυρίες των παρόχων αστικής συγκοινωνίας και ιδιαίτερα του ΚΤΕΛ Χαλκιδικής , που έπεσε θύμα, επανειλημμένων επιθέσεων εναντίον των υαλοπινάκων των λεωφορείων του, με πέτρες και αβγά.

«το τελευταίο χρονικό διάστημα γινόμαστε αποδέκτες παραβατικής συμπεριφοράς κυρίως μαθητών στους δήμους Θέρμης και Θερμαϊκού, οι οποίοι θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των οδηγών και των επιβατών (ρίψεις αντικειμένων στα λεωφορεία, εξυβρίσεις, τραυματισμοί), με αποτέλεσμα την πρόκληση φθορών στα οχήματα, τα οποία χρήζουν άμεσης αποκατάστασης και συνεπάγονται δαπάνες σε μία δύσκολη οικονομική περίοδο. Σημειώνουμε τον πρόσφατο τραυματισμό οδηγού της λεωφορειακής γραμμής Νο 88 “Θεσσαλονίκη-Μεσημέρι” από πέτρες που πέταξαν άγνωστοι πλησίον του άλσους Καρδίας.»
αναφέρει στην επιστολή του ο ΟΣΕΘ, ζητώντας «αυξημένη αστυνόμευση ειδικά κατά τις απογευματινές και νυχτερινές ώρες, όπου εκδηλώνεται η πλειοψηφία των βανδαλισμών στα αστικά λεωφορεία.»

Πηγή : sakisgeorgiadis.blogspot.com

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Translate »
error: Προσοχή! Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τα άρθρα μας επικοινωνήστε στο: [email protected]