Επιστρέφουν σε χειμερινούς ρυθμούς οι συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης από αύριο

Σε χειμερινούς ρυθμούς επιστρέφουν οι συγκοινωνίες στην Θεσσαλονίκη με τα δρομολόγια του ΟΑΣΘ και των ΚΤΕΛ να αλλάζουν. Στην πλειονότητα των γραμμών τα δρομολόγια θα εκτελούνται πιο συχνά σε σχέση με τους θερινούς μήνες. Τα αναρτημένα δρομολόγια θα εκτελούνται με ακρίβεια από τα ΚΤΕΛ, ενώ όσον αφορά τις περισσότερες γραμμές του ΟΑΣΘ αναμένεται απλώς βελτίωση των συχνοτήτων.

Όσον αφορά την γραμμή 52, επιστρέφει και αυτή στην χειμερινή δρομολόγηση της, με συχνά δρομολόγια, από αύριο. Παρά τα προβλήματα που σημειώθηκαν την εβδομάδα αυτή (2 οχήματα που ήταν υπερπλήρη με μεγάλη αναμονή), λόγω της εξεταστικής στο ΔΙΠΑΕ και των αραιών δρομολογίων, το πρόβλημα αναμένεται να λυθεί με το χειμερινό ωράριο.

Η γραμμή Χ1 θα παραμείνει ως έχει, αφού μετά από παρεμβάσεις, τα οχήματα της αυξήθηκαν, ενώ η τουριστική περίοδος συνεχίζεται.

Οι εξπρές θερινές γραμμές 70 και 71 δε θα λειτουργούν από αύριο, και για την μετάβαση στις παραλίες θα απαιτείται μετεπιβίβαση. Δείτε περισσότερα εδώ:

Η γραμμή 45 θα επιστρέψει και αυτή στα χειμερινά, πιο αραιά δρομολόγιά της – περίπου κάθε 1 ωρα- παρά το γεγονός ότι οι μετακινήσεις από και προς Χαλκιδική δεν έχουν επιστρέψει ακόμη σε χειμερινούς ρυθμούς.

Αντίστοιχα και η γραμμή 79, σταματάει την απευθείας σύνδεση του ΚΤΕΛ Χαλκιδικής με το Αεροδρόμιο και το ΙΚΕΑ (γραμμές 79Α & 79Β) και τα δρομολόγια θα εκτελούνται μεταξύ ΙΚΕΑ και Αεροδρομίου.

Οι γραμμές 69 και 72 θα αραιώσουν τα δρομολόγιά τους από αύριο, καθώς οι μετακινήσεις προς τις παραλίες αναμένεται να μειωθούν, με την επιστροφή στην καθημερινότητα. Επίσης, η τοπική θερινή γραμμή 77Η ολοκληρώνει σήμερα τα δρομολόγιά της και δεν θα λειτουργεί από αύριο, μιας και φέτος δεν δόθηκαν παρατάσεις για την λειτουργία των γραμμών και τον Σεπτέμβρη από τον ΟΣΕΘ.

Αναλυτικά δείτε τις γραμμές που αναφέρθηκαν εδώ:

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous

Για το Σεπτέμβρη το 45 έχει αυξημένες συχνότητες, ένα δρομολόγιο κάθε 30-45′. Από Οκτώβρη είναι τα δρομολόγια ανά ώρα.