Γραμμές 58&59: Στα ΚΤΕΛ Σερρών από αύριο! – Τελευταία δρομολόγια για τον ΟΑΣΘ σήμερα..

Στο χρονοντούλαπο της ιστορίας των γραμμών που εκτελεί ο ΟΑΣΘ , περνάνε σύντομα, οι γραμμές 58 και 59. Συγκεκριμένα, σήμερα Τρίτη, είναι η τελευταία μέρα εκτέλεσης των γραμμών από τον οργανισμό αστικών συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης. Από αύριο τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ Σερρών, με τους έμπειρους οδηγούς του, αναλαμβάνει την εκτέλεση των γραμμών.

Τι αλλάζει όμως για τους επιβάτες?

Τα λεωφορεία θα αυξηθούν σε ποσοστό εώς και 130%, με τα δρομολόγια να εκτελούνται πλέον ανά 10-15 λεπτά. Τα οχήματα είναι όμοια με αυτά που δρομολογεί σήμερα ο ΟΑΣΘ στις γραμμές. Αναλυτικά για τα οχήματα που θα δρομολογηθούν μπορείτε να διαβάσετε εδώ : https://thesstrans.com/nea-sygchrona-leoforeia-ktel-serron-pote-archizoun-ta-dromologia/

Όπως και στις υπόλοιπες γραμμές που εκτελεί η κοινοπραξία των ΚΤΕΛ ισχύουν τα ακόλουθα:

  • Δρομολόγια: Θα εκτελούνται όλα τα δρομολόγια, όπως αυτά είναι αναρτημένα στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΑΣΘ, την εφαρμογή του, αλλά και στην ιστοσελίδα του ΚΤΕΛ.
  • Διαδρομή: Καμία αλλαγή, παραμένει ίδια
  • Στάσεις: Καμία αλλαγή, παραμένουν ίδιες
  • Εισιτήρια/Κάρτες Παραμένουν σε ισχύ τα εισιτήρια και οι κάρτες του ΟΑΣΘ
  • Ενημερώσεις αφίξεων λεωφορείων: Πλήρης ενημέρωση, όπως και τώρα

Μικροκαθυστερίσεις, ειδικά στην αρχή, θα είναι αναμενόμενες και οι φίλοι επιβάτες παρακαλούνται να δείξουν την απαραίτητη υπομονή και κατανόηση. Είναι θέμα χρόνου να ομαλοποιηθεί η κατάσταση, προσφέροντας το βέλτιστο παρεχόμενο συγκοινωνιακό έργο!

Εντός Φεβρουαρίου, θα ακολουθήσει η γραμμή 64 από το ΚΤΕΛ Σερρών και οι γραμμές 1, 45 και 57 που θα εκτελούνται από τα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Translate »
error: Προσοχή! Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τα άρθρα μας επικοινωνήστε στο: [email protected]