Νέα Sprinter για τον ΟΑΣΘ μέσω leasing

Προστίθενται άμεσα στο στόλο του ΟΑΣΘ, τα έξη νέα λεωφορεία Mercedes, , καθώς ο ανάδοχος του σχετικού διαγωνισμού, ολοκλήρωσε ταχύτατα τις διαδικασίες διασκευής, βελτιώσεων και προσθηκών και “ανεβάζει” στη Θεσσαλονίκη, τα έξη λεωφορεία, την ερχόμενη εβδομάδα για να κυκλοφορήσουν από τα τέλη αυτού του μήνα.  

Ο λόγος φυσικά για τη MED BUS, ή “εθνικό προμηθευτή” όπως αρέσκεται η αντιπολίτευση να αποκαλεί τον μεγαλύτερο προμηθευτή λεωφορείων της χώρας, Κώστα Παπαδάκη, ο οποίος επιμελήθηκε προσωπικά και με πολύ μεράκι τη διασκευή των λεωφορείων, ώστε να είναι -εκτός από αξιόπιστα- και όμορφα.

Tα 4 λεωφορεία μήκους 7 μέτρων, θα χρησιμοποιηθούν από τον ΟΑΣΘ, για τη βελτίωση της συγκοινωνίας στη δύσβατη Άνω Πόλη,  ενώ τα 2 λεωφορεία, είναι ειδικά διασκευασμένα, για την εξυπηρέτηση των ΑμεΑ συμπολιτών μας και διαθέτουν όλες τις ανέσεις και τα χαρακτηριστικά ασφάλειας, καθώς ο ΟΑΣΘ και ιδιαιτέρως ο Πρόεδρός του Κώστας Ταγγίρης, δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα, στην αποτελεσματική εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας με Κινητικές Αναπηρίες.

Σχολιασμός thesstrans : Για την άνω πόλη και την γραμμή 22 και το πρόβλημα της, είχαμε αναφερθεί πρόσφατα στην εφημερίδα ΜτΚ. Πιστεύουμε πως τα με την προσθήκη αυτή θα επιστρέψει η ανά 30 λεπτά δρομολόγηση της γραμμής ενώ θα βελτιωθεί αισθητά η εξυπηρέτηση στην Άνω πόλη και τους ηλικιωμένους (κυρίως) χρήστες της γραμμής. (τώρα εκτελείται 1 δρομολόγιο την ώρα και ορισμένες μέρες δεν εκτελούνται καθόλου)

πηγή : ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΝΕΑ, 11/11/2022

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Translate »
error: Προσοχή! Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τα άρθρα μας επικοινωνήστε στο: [email protected]