Νέες Γραμμές Εξπρές – Δείτε τα δρομολόγια και τις στάσεις

Ανακοινώθηκαν από τον ΟΣΕΘ τα δρομολόγια και οι διαδρομές των γραμμών εξπρές που θα λειτουργήσουν εν όψη της έναρξης έργων του flyover. Οι δύο αυτές γραμμές θα εκτελούνται από την ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης και θα ξεκινήσουν τα δρομολόγια τους από την 1η Νοεμβρίου.

Πρακτικά αποτελούν την οριστικοποίηση των γραμμών «Ε1» και «Ε2» που είχαν προταθεί, διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες στο άρθρο: https://thesstrans.com/enischyetai-i-grammi-no-45-erchontai-amesa-2-nees-grammes-express/

Λεωφορειακή Γραμμή Νο 45Υ «ΚΤΕΛ Μακεδονία – Α.Σ. ΙΚΕΑ»


Κατά τη μετάβασή της, η διαδρομή της λεωφορειακής γραμμής 45Υ είναι η ακόλουθη:
ΚΤΕΛ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», δεξιόστροφος ελιγμός στην οδό Μοναστηρίου, Μαντείων, Γιαννιτσών, δεξιόστροφος ελιγμός στην Κωλέττη και αριστερόστροφος ελιγμός στην οδό Παλαιού Σταθμού. Στη συνέχεια μέσω της οδού 26ης Οκτωβρίου καταλήγει στην οδό Εγνατία και μέσω της Ι. Δραγούμη στην οδό Μητροπόλεως, από όπου ακολουθεί τη διαδρομή μέσω των οδών Παύλου Μελά, 30ης Οκτωβρίου, Μεγάλου Αλεξάνδρου, Γ. Παπανδρέου, Αδριανουπόλεως, Ελ. Βενιζέλου, Εθνικής Αντιστάσεως, Γεωργικής Σχολής προς τον Ανατολικό Σταθμό ΙΚΕΑ.
Κατά την επιστροφή της η λεωφορειακή γραμμή ακολουθεί τη διαδρομή: Ανατολικός Σταθμός ΙΚΕΑ, Γεωργικής Σχολής, Εθνικής Αντιστάσεως, Βασιλίσσης Όλγας, Βασιλέως Γεωργίου, Μανώλη Ανδρόνικου, Τσιμισκή, Πολυτεχνείου, Αναγεννήσεως, Γιαννιτσών, Μαντείων, Μοναστηρίου, Δενδροποτάμου και καταλήγει στο ΚΤΕΛ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ».

ΧΑΡΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ 45Υ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΡΑΜΜΗΣ 45Υ
ΣΤΑΣΕΙΣ ΓΡΑΜΜΗΣ 45Υ

Λεωφορειακή Γραμμή Νο 43Υ «Κάτω Ηλιούπολη – Βούλγαρη»


Το δρομολόγιο μετάβασης της λεωφορειακής γραμμής 43Υ εκκινεί από τον Τ.Σ. Κάτω Ηλιούπολης και μέσω των οδών Νυμφαίου, 25ης Μαρτίου, Εθν. Αντιστάσεως, Αντώνη Τρίτση, Ιθάκης, Γρ. Λαμπράκη, Γληνού Δημητρίου, Αποστόλου Ηλέκτρας, Στρατηγού Παπάγου καταλήγει στην οδό Καραολή & Δημητρίου, και από εκεί δεξιά στην οδό Λαγκαδά. Διασχίζει το κέντρο της πόλης μέσω των οδών Αγ. Δημητρίου, Εθνικής Αμύνης και Εγνατία, στη συνέχεια διασχίζει την οδό Κ. Καραμανλή και καταλήγει στον Τ.Σ. Βούλγαρη.
Αντίστοιχη διαδρομή με μικρές διαφοροποιήσεις ακολουθεί η λεωφορειακή γραμμή κατά το
δρομολόγιο της επιστροφής.
Από τον Τ.Σ. Βούλγαρη διασχίζει την οδό Κ. Καραμανλή και καταλήγει στην οδό Εγνατία και στη συνέχεια στην Αγίου Δημητρίου μέσω Γ’ Σεπτεμβρίου. Στη συνέχεια διέρχεται μέσω των οδών Ολυμπιάδος, Κασσάνδρου, Ηφαιστίωνος, Αγίου Δημητρίου προς την οδό Λαγκαδά. Από εκεί κατευθύνεται αριστερά στην οδό Καραολή & Δημητρίου και μέσω των οδών Ακρίτα, Άρεως, Ιθάκης, Αντώνη Τρίτση, Εθνικής Αντίστασης, 25ης Μαρτίου και Σμύρνης καταλήγει στον Τ.Σ. Κάτω Ηλιούπολης.

ΧΑΡΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ 43Υ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΡΑΜΜΗΣ 43Υ
ΣΤΑΣΕΙΣ ΓΡΑΜΜΗΣ 43Υ

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο νέες γραμμές θα λειτουργούν μόνο τις καθημερινές, και όχι Σαββατοκύριακα και Αργίες, ενώ τα λεωφορεία που χρησιμοποιούνται σε αυτές θα είναι 16 12μετρα λεωφορεία που επεστράφησαν στον όμιλο Παπαδάκη από τον ΟΑΣΘ και εν συνεχεία μισθώθηκαν από την ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης.

Translate »
error: Προσοχή! Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τα άρθρα μας επικοινωνήστε στο: [email protected]