ΟΑΣΘ-ΚΤΕΛ Σερρών : Προσωρινή τροποποίηση γραμμών 72 ,76Α & 77

Με απόφαση του Δήμου Θερμαϊκού και λόγω αποκλεισμού των οδών 25ης Μαρτίου-28ης Οκτωβρίου-Πολυτεχνείου και γενικότερα όλων των οδών περιμετρικά του Ι.Ν Παναγιάς Φανερωμένης του Δήμου Θερμαϊκού λόγω εορτής αποδόσεως Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Δ.Κ Μηχανιώνας ,οι λεωφορειακές γραμμές 76Α & 77 που βρίσκονται υπό την λειτουργία των ΚΤΕΛ Σερρών και 72 υπό τον ΟΑΣΘ από σήμερα 19/8 ως και τις 26/8 θα βρίσκονται σε εκτροπές,με την σύμφωνη γνώμη του ΟΣΕΘ.

Συγκεκριμένα, η γραμμή 72/Α/Β/Ε (Α.Σ. ΙΚΕΑ – Μηχανίωνα – ΚΥ – Αγγελόχώρι κατά την είσοδο της στην Μ.Μηχανιώνα θα χρησιμοποιεί τις οδούς: Πολυτεχνείου-αριστερά προς Δημαράκη-Βάρναλη Οδό Μηχανιώνας-Θεσνίκης μετά την οδό Βάρναλη

Επίσης η 76Α (Αγγελοχώρι-Μηχανιώνα) κατά την είσοδο τους στην Μ.Μηχανιώνα θα χρησιμοποιεί τις οδούς: Πολυτεχνείου-αριστερά προς Δημαράκη-Βάρναλη-οδός Μηχανιώνας Αγγελοχωρίου προς Αγγελοχώρι.

Η αφετηρία της γραμμής 77 μεταφέρεται στο κέντρο Υγείας Ν.Μηχανιώνας, επί της Αγ.Νικολάου και από εκεί θα μεταβαίνει και θα επιστρέφει προς και από Επανομή. Η αφετηρία της γραμμής στην Ν.Κερασιά παύει προσωρινά και εώς την λήξη των εκδηλώσεων.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments