Σύγκρουση λεωφορείων ΚΤΕΛ Χαλκιδικής και Σερρών

Σύγκρουση έλαβε χώρα στον Α.Σ. ΙΚΕΑ τις πρωινές ώρες της δευτέρας 24-01-2022, μεταξύ δύο λεωφορείων ΚΤΕΛ. Πρόκειται για τα οχήματα 4032 του ΚΤΕΛ Χαλκιδικής και 3005 του ΚΤΕΛ Σερρών που εκτελούν αστική συγκοινωνία στα πλαίσια σύμβασης με τον ΟΣΕΘ.

Συγκεκριμένα οδηγός που εκτελούσε δρομολόγιο στην γραμμή 88 και επέστρεφε στην ρεμίζα της γραμμής, δεν υπολόγισε σωστά τον απαιτούμενο χώρο ώστε να πλησιάσει το πεζοδρόμιο και τράκαρε με όχημα της γραμμής 76. Το όχημα βρισκόταν σταματημένο στην ρεμίζα της γραμμής, (ακριβώς πίσω από αυτή της γραμμής 88) και ο οδηγός δεν βρισκόταν στην θέση του, αποφεύγοντας έτσι τον τραυματισμό του. Επίσης και ο οδηγός της γραμμής 88 δεν τραυματίστηκε. Τα οχήματα όπως ήταν αναμενόμενο αποσύρθηκαν άμεσα από την κυκλοφορία ώστε να επισκευαστούν και να εκτελέσουν και πάλι άμεσα δρομολόγια. Οι ζημιές στο όχημα 4032 είναι αρκετά σοβαρές, με αρκετούς υαλοπίνακες να έχουν σπάσει.

Ο οδηγός της γραμμής 88 εκτελούσε δοκιμαστικό δρομολόγιο στα πλαίσια ενδεχόμενης πρόσληψης στο ΚΤΕΛ Χαλκιδικής.

Το συμβάν αυτό, μαζί με άλλα 2 ακόμη ατυχήματα που έγιναν σήμερα ευχόμαστε να είναι είναι τα τελευταία για το επόμενο διάστημα!

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Translate »
error: Προσοχή! Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τα άρθρα μας επικοινωνήστε στο: [email protected]