Θαύμα : Μπαλώθηκαν οι λακκούβες στην είσοδο του Τ.Σ. Ν.Σ.Σταθμού!!

Έκπληξη, που μάλλον οφείλεται σε κάποιο θαύμα, επιφύλασσέ σήμερα τους οδηγούς του ΟΑΣΘ αλλά και του ΚΤΕΛ, που κάνουν χρήση του σταθμού μετεπιβίβασης εντός του Νέου Σιδηροδρομικού σταθμού!! Συνεργείο του Δήμου Θεσσαλονίκης έριξε σήμερα πίσσα και μπάλωσε ορισμένες από τις λακκούβες κατα την είσοδο των λεωφορείων στον Τερμ. Σταθμό.

Το οδόστρωμα στην συγκεκριμένη περιοχή βρίσκεται σε άθλια κατάσταση εξαιτίας της συνεχής εισόδου βαρέων οχημάτων (λεωφορείων). Παρά τα καθημερινά παράπονα των οδηγών, αλλά και του ΟΑΣΘ στους αρμόδιους, οι υπεύθυνοι αδιαφορούσαν επανειλημμένα πλήρως, μεταθέτοντας την ευθύνη μεταξύ διαφόρων φορέων και υπηρεσιών. (ΟΑΣΘ-ΟΣΕΘ-Περιφέρεια-Δήμος).

Τα προβλήματα είχανε αναδειχθεί από διάφορα σάιτς αλλά και από το thesstrans το 2021! Ευελπιστούμε να ακολουθήσουν αντίστοιχες δράσεις και εντός του Ν.Σ.Σ. όπου το οδόστρωμα παραμένει σε άθλια κατάσταση με κίνδυνο για λεωφορεία και επιβάτες! Να σημειωθεί πως ορισμένους μήνες πριν είχανε μπαλωθεί και ορισμένες λακκούβες εντός του Ν.Σ.Σ. οι οποίες και ξαναάνοιξαν…

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Translate »
error: Προσοχή! Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τα άρθρα μας επικοινωνήστε στο: [email protected]