Σε πλήρη διάλυση οι ”τουαλέτες” στον Α.Σ. ΙΚΕΑ

Προνομιούχος θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ο Ανατολικός Σταθμός μετεπιβίβασης ΄΄ΙΚΕΑ΄΄ στην ανατολική Θεσσαλονίκης καθώς είναι ο μόνος που μέχρι πρότινος διέθετε τουαλέτες για τους επιβάτες. Τις τελευταίες μέρες όμως οι ΄΄τουαλέτες΄΄ του δεν είναι προσβάσιμες από τους επιβάτες λόγο της ολοκληρωτικής τους διάλυσης.

Ο όρος τουαλέτες βέβαια τοποθετείται σε εισαγωγικά, καθώς οι εγκαταστάσεις δεν θυμίζουν σε τίποτα εγκαταστάσεις σταθμού μετεπιβίβασης ευρωπαϊκής χώρας. (Ούτε και ο Α.Σ. ΙΚΕΑ θυμίζει σταθμό Μετεπιβίβασης Ευρωπαϊκής χώρας, Επιστολή είχε ήδη σταλεί από τον κ. Τουπεκτσή) Οι εγκαταστάσεις παρέμειναν για πολλά χρόνια ξεχασμένες και δεν υπήρξε καμία επισκευή. Παράλληλα ανεγκέφαλοι βάνδαλοι κατέστρεψαν σχεδόν ολοκληρωτικά ότι θύμιζε αποχωρητήριο, αφήνοντας μόνο την τουαλέτα. Τα τελευταία χρόνια τοποθετήθηκαν νέα φωτιστικά και Ηλεκτρικές εγκαταστάσεις καθώς υπήρχαν ξεχαρβαλωμένα καλώδια, θέτοντας σε κίνδυνο την ζωή των επιβατών. Στον αντίποδα τον τελευταίο χρόνο από τις 2 τουαλέτες, απέμεινε σε χρήση μόνο η μία!

Ο καθαρισμός είναι σπάνιος, με τις εγκαταστάσεις να αποτελούν υγειονομική βόμβα, ειδικά τώρα με την πανδημία! Φυσικά η ύπαρξη χαρτιού η άλλων μέσων προσωπικής υγιεινής αποτελεί ένα καλό ανέκδοτο…

Οι αρμόδιοι θα πρέπει να προχωρήσουν άμεσα στην τοποθέτηση νέων σύγχρονων WC τόσο στον Α.Σ. ΙΚΕΑ όσο και σε άλλους κεντρικούς σταθμούς μετεπιβίβασης (Σταυρούπολης, Ν.Σ.Σ.)

Ακολουθούν φωτογραφίες από τις εγκαταστάσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Translate »
error: Προσοχή! Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τα άρθρα μας επικοινωνήστε στο: [email protected]