Γραμμή 64 : Στο Αστικό ΚΤΕΛ Σερρών από σήμερα – Σύντομα αύξηση δρομολογίων!

Πρεμιέρα σήμερα για το Αστικό ΚΤΕΛ Σερρών (γνωστό ως Αστικές συγκοινωνίες Σερρών) στην γραμμή 64. Τα σύγχρονα λεωφορεία που προμηθεύτηκε το ΚΤΕΛ, εκτελούν την διαδρομή Ν.Σ.Σταθμός – Φίλυρο καλύπτοντας επιπρόσθετα πυκνοκατοικημένες περιοχές της δυτικής Θεσσαλονίκης. Οι κάτοικοι μέχρι στιγμής δηλώνουν εντυπωσιασμένοι από την εξυπηρέτηση αλλά και από τον στόλο των λεωφορείων!

Στην γραμμή κυκλοφορούν 4 οχήματα ενώ υπάρχουν και 2 εφεδρικά οχήματα, ώστε σε περίπτωση βλάβης να μην υπάρχουν απώλειες δρομολογίων! Τα λεωφορεία επιμελήθηκαν προσωπικά ο Πρόεδρος με τον Αντιπρόεδρο του Αστικού ΚΤΕΛ Σερρών ενώ είναι παρόμοιων χαρακτηριστικών με αυτά που είχανε ενταχθεί πρόσφατα στο ΚΤΕΛ. Συγκεκριμένα:

Δεξιά: Πρόεδρος Κούρτης Πάνος
Αριστερά: Αντιπρόεδρος Πάτσης Ελευθέριος
  • Πρότυπο εκπομπών ρύπων EURO 5 – Φιλικά προς το περιβάλλον
  • Δυνατή μηχανή 11.500cc & Ισχύς κινητήρα 220 KW (τα κλασσικά έχουν 6.500cc)
  • Πλήρες σύστημα ενημέρωσης επιβατών (αναγγελία, προμετωπίδα)
  • Άνετο και μοντέρνο σαλόνι για τους επιβάτες (καθίσματα αστικού και ημιαστικού τύπου, υφασμάτινη ταπετσαρία, ανανεωμένη εμφάνιση

Σύντομα η αύξηση δρομολογίων

Στον στόλο αναμένεται να προστεθούν ακόμη 2 οχήματα τα οποία θα δρομολογηθούν στην γραμμή, με αποτέλεσμα την αύξηση των δρομολογίων κατά 50 τοις εκατό! Έτσι η (μέση) συχνότητα της γραμμής θα μειωθεί στα 20 λεπτά περίπου.Αυτό αναμένεται να γίνει σε διάστημα 10 με 15 ημέρες!

Τι αλλάζει όμως για τους επιβάτες?

  • Δρομολόγια: Θα εκτελούνται όλα τα δρομολόγια, όπως αυτά είναι αναρτημένα στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΑΣΘ, την εφαρμογή του, αλλά και στην ιστοσελίδα του ΚΤΕΛ.
  • Διαδρομή: Καμία αλλαγή, παραμένει ίδια
  • Στάσεις: Καμία αλλαγή, παραμένουν ίδιες
  • Εισιτήρια/Κάρτες Παραμένουν σε ισχύ τα εισιτήρια και οι κάρτες του ΟΑΣΘ
  • Ενημερώσεις αφίξεων λεωφορείων: Πλήρης ενημέρωση, όπως και τώρα

Μικροκαθυστερίσεις, ειδικά στην αρχή, θα είναι αναμενόμενες και οι φίλοι επιβάτες παρακαλούνται να δείξουν την απαραίτητη υπομονή και κατανόηση. Είναι θέμα χρόνου να ομαλοποιηθεί η κατάσταση, προσφέροντας το βέλτιστο παρεχόμενο συγκοινωνιακό έργο!

Για την γραμμή υπάρχει στενή συνεργασία μεταξύ Αστικού και Υπεραστικού ΚΤΕΛ Σερρών αφού πρόκειται για υπομίσθωση έργο από την μια εταιρία στην άλλη. Το Αστικό ΚΤΕΛ αποτελεί τον 6ο Συγκοινωνιακό πάροχο της πόλης μας. Αντίστοιχα έχει λάβει χώρα και στην Αθήνα μεταξύ ΚΤΕΛ Κορινθίας και Μαγνησίας, Χανίων, Σαλαμίνας,

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Translate »
error: Προσοχή! Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τα άρθρα μας επικοινωνήστε στο: [email protected]