Καταγραφή της υπάρχουσας κατάστασης ακόμα 200ίων λεωφορείων

Σύμφωνα με πράξη της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών του Οργανισμού, όπως δημοσιεύθηκε στην Διαύγεια, ο ΟΑΣΘ ενδιαφέρεται να αναθέσει την καταγραφή και οικονομική εκτίμηση υπάρχουσας κατάστασης 200 λεωφορείων του. Αντίστοιχη διαδικασία είχε προηγηθεί τον Νοέμβριο του 2021 για 150 οχήματα.


Η συγκεκριμένη πρόσκληση απευθύνεται στην εταιρεία «COST MANAGEMENT SERVICES ΕΠΕ», ενώ το εκτιμώμενο κόστος της υπολογίζεται στα 30,000€ (χωρίς ΦΠΑ)

Βασικός σκοπός της διαδικασίας αυτής θα είναι να αποφασιστεί εάν, καθένα όχημα ξεχωριστά, θα πρέπει να συνεχιστεί η χρήση του όπως έχει, να γίνει αποκατάσταση – επισκευή και να συνεχιστεί η χρήση του ή εάν θα πρέπει το όχημα να αποσυρθεί από την κυκλοφορία.

Το κόστος της συνολικής υπηρεσίας να είναι στα 30,000€ και περιλάμβανει:

  • Δημιουργία Φακέλου Ηλεκτρονικά και σε Σκληρό Αντίγραφο (Hard Copy) για κάθε ένα από τα οχήματα.
  • Μελέτη του ιστορικού του εκάστοτε οχήματος και επικοινωνία με συγκεκριμένους χρήστες, προκειμένου να διερευνηθεί και να αποτυπωθεί σε βάθος η παρούσα κατάσταση, βάσει της αντίληψης των χρηστών.
  • Μετάβαση των προς έλεγχο οχημάτων σε συγκεκριμένο χώρο,του οργανισμού η εξωτερικού ιδιωτικού συνεργείου, ο οποίος θα διαθέτει τον απαραίτητο εξοπλισμό λεπτομερούς οπτικής διερεύνησης της κατάστασης του Οχήματος προκειμένου η ομάδα μηχανικών της εταιρείας να προβεί στην εξέταση αυτή και στην αποτύπωσής της. Η εξέταση θα συμπληρώνεται με την επί του δρόμου δοκιμή με επιβαίνοντες τον οδηγό του οχήματος και το μηχανικό που θα διενεργεί τον έλεγχο.
  • Συγκέντρωση όλων των δεδομένων από τη διερεύνηση στο συνεργείο, τη συνέντευξη του χρήστη και το ιστορικό του οχήματος στο φάκελο του οχήματος.
  • Παρουσίαση συγκεκριμένης κοστολογημένης πρότασης, προκειμένου να αποφασιστεί: − Η συνέχιση της χρήσης ως έχει. − Η αποκατάσταση του οχήματος και η συνέχιση της χρήσης του. − Η απόσυρση και αντικατάστασή του.
  • Σε περίπτωση που χρειαστούν ανταλλακτικά, τότε θα προταθούν:
    • Για τα συστήματα ασφαλείας (σύστημα διεύθυνσης, σύστημα πέδησης, σύστημα αναρτήσεων) ανταλλακτικά πρώτης τοποθέτησης του οίκου που κατασκεύασε το ανταλλακτικό για το εργοστάσιο παραγωγής του οχήματος (ΟΕΜ).
    • Για τα υπόλοιπα συστήματα του οχήματος, τα οποία δεν επηρεάζουν την ασφάλειά του, η χρήση after market προϊόντων που διαθέτουν όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές ασφαλείας.

Τα παραπάνω παραδοτέα θα πρέπει να υλοποιηθούν και να παραδοθούν στον Ο.Α.Σ.Θ. έως την 30-6-2022

περισσότερα μπορείτε να δείτε στην στο έγγραφο που αναρτήθηκε στην Διαύγεια:

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Translate »
error: Προσοχή! Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τα άρθρα μας επικοινωνήστε στο: [email protected]