Τα νέα δρομολόγια της γραμμής Χ1

Μετά την επανειλημμένη ανάδειξη των προβλημάτων υπερπληρότητας της γραμμής Χ1 : ΚΤΕΛ – ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ,από το Thesstrans το Δ.Σ. του ΟΑΣΘ πύκνωσε τα δρομολόγια της γραμμής , προσθέτοντας 2 ακόμη οχήματα στην γραμμή!

Η απόφαση πέρασε από την (τυπική) έγκριση του ΟΣΕΘ, όντας ο υπεύθυνος σχεδιασμού, επίβλεψης και τροποποίησης του συγκοινωνιακού δικτύου της Θεσσαλονίκης. Παράλληλα κοινοποιήθηκαν και τα νέα δρομολόγια της γραμμής.

Η ισχύς τους αρχίζει από 1 Ιουνίου 2022! (Προσωπικά επιφύλασομαστε για την ορθή εκτέλεση τους, καθώς λόγω των αυξημένων στάσεων και του μποτιλιαρίσματος, τα χρονοδιαγράμματα εκτοχιάζονται)

2 pings

  1. […] Τα νέα δρομολόγια της γραμμής Χ1 Post Views: 2 Subscribe Login Notify of new follow-up comments new replies to my comments […]

  2. […] Απεργία για αύριο, 1 Ιουνίου προκήρυξαν οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ. Τα λεωφορεία του Οργανισμού θα κυκλοφορούν με προσωπικό ασφαλείας. Στην πράξη σημαίνει πως θα κυκλοφορούν στους δρόμους περίπου 130 λεωφορεία. Η γραμμή Χ1 και Ν1 ΚΤΕΛ–Αεροδρόμιο – Νυχτερινό θα εκτελεστεί κανονικά! Συγκεκριμένα στην Χ1 θα υπάρξουν και 7 λεωφορεία με τα α… […]

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Translate »
error: Προσοχή! Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τα άρθρα μας επικοινωνήστε στο: [email protected]