Θερινό πρόγραμμα δρομολογίων από αύριο στις συγκοινωνίες τις Θεσσαλονίκης

Σε ισχύ τίθεται από αύριο 1 Ιουλίου το θερινό πρόγραμμα δρομολογίων για τις γραμμές του ΟΣΕΘ. Τα νέα τροποποιημένα δρομολόγια αφορούν τόσο τις γραμμές του ΟΑΣΘ όσο και αυτών που εκτελούνται από τα διάφορα ΚΤΕΛ. Τα δρομολόγια θα αναρτηθούν τις πρώτες πρωινές ώρες στον ιστότοπο του ΟΑΣΘ (www.oasth.gr). Για τους χρήστες της εφαρμογής OASTH BUS απαιτείται διαγραφή και επανεγκατάσταση της, ώστε να ανανεωθούν τα δρομολόγια. Τα δρομολόγια γραμμών ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, Σερρών, Χαλκιδικής και Κιλκίς. θα εκτελούνται με ακρίβεια, οπότε καλό θα ήταν να συμβουλευτείτε τα νέα δρομολόγια για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας! Όσον αφορά αυτά του ΟΑΣΘ, μόνο τα πρώτα πρωινά και τα τελευταία βραδινά θα εκτελεστούν σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα! Τα δρομολόγια αναμένεται να είναι αραιότερα σε σχέση με το χειμερινό πρόγραμμα δρομολογίων!

Δείτε εδώ αναλυτικά τις γραμμές και τον φορέα εκτέλεσης τους :

Η γραμμή 79 τροποποιείται και τα δρομολόγια της θα διέρχονται και από το ΚΤΕΛ Χαλκιδικής. Για τον λόγο αυτό μετονομάζεται σε 79Α/Β : Α.Σ. ΙΚΕΑ – Αεροδρόμιο Μακεδονία – ΚΤΕΛ Χαλκιδικής. Με την νέα διαδρομή αυτή θα εξυπηρετούνται ταχύτερα οι ταξιδιώτες που επιθυμούν μετάβαση στην Χαλκιδική.

Παράλληλα τα δρομολόγια της γραμμής 45 : ΚΤΕΛ Μακεδονία – ΚΤΕΛ Χαλκιδικής – Κόσμος, πυκνώνουν ώστε να καλυφθεί η αυξημένη εξυπηρέτηση του ΚΤΕΛ Χαλκιδικής. Τα δρομολόγια θα εκτελούνται κάθε 20-25 λεπτά.

Επιπλέον τίθενται σε λειτουργία οι γραμμές 70 και 71 που εκτελούν απευθείας δρομολόγια για τις παραλίες της Θεσσαλονίκης. Παράλληλα και η 77Η θα εκτελεί δρομολόγια καθημερινά! Οι γραμμές 69 και 72 θα πυκνώσουν επιπρόσθετα για να εξυπηρετηθούν οι επιβάτες προς τις παραλίες της Θεσσαλονίκης ! Δείτε περισσότερα στον ακόλουθο οδηγό :

https://thesstrans.com/paralies/

Η γραμμή Χ1 : ΚΤΕΛ Μακεδονία – Αεροδρόμιο, δεν θα επηρεαστεί από τα θερινά δρομολόγια, καθώς από 1 Ιουνίου, τα δρομολόγια της έχουν αυξηθεί. Δείτε τα δρομολόγια της εδώ :

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Translate »
error: Προσοχή! Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τα άρθρα μας επικοινωνήστε στο: [email protected]