Βανδαλισμός αστικού λεωφορείου στο Ωραιόκαστρο!

Αυτόπτης μάρτυρας, σε ένα ακόμα περιστατικό βανδαλισμού αστικού λεωφορείου, ήταν για μια ακόμη φορά, ο φακός του Thesstrans. Αυτή τη φορά, σε «ζωγράφισμα» (tagging) οχήματος ιδιοκτησίας της ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε., που εκτελεί τα δρομολόγια στη γραμμή 56 του ΟΣΕΘ.

Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά, που κάποιοι κακότροποι επιβάτες, καταστρέφουν ιδιωτική ή και δημόσια περιουσία, γράφοντας ασυναρτησίες ή τοποθετώντας αυτοκόλλητα σε παράθυρα, θέσεις κι άλλα μέρη του λεωφορείου, με αποτέλεσμα να ρυπαίνουν τα λεωφορεία, αλλά και να προκαλούν πρόβλημα στην ορατότητα οδηγού και λοιπών συνεπιβατών.

Έχουν σημειωθεί περιστατικά ακραίου βανδαλισμού και σε οχήματα άλλων ΚΤΕΛ, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να σπάσουν -εντελώς αναίτια και απρόκλητα- τζάμια ,να χαράξουν παράθυρα και καθίσματα ή ακόμη και να σκίζουν καθίσματα, τα οποία θα χρησιμοποιήσουν άλλοι συνεπιβάτες. Οι οδηγοί έχουν μετατραπεί ακούσια σε αστυνόμους και καθαριστές, ορισμένων ανώριμων νέων, που ασκούνται στο βάρβαρο και ανωφελές «σπορ» της καταστροφής ξένης περιουσίας.

Η έκκλησή μας προς τους κάθε είδους αρμόδιους , όπως και η έκκληση του συνόλου των επιβατών, που θέλουν να μετακινούνται με καθαρά, όμορφα οχήματα, όπως αρμόζει σε μια πολιτισμένη χώρα και σε μια σύγχρονη ευρωπαϊκή πόλη, είναι, να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα, άμεσα, και να σταματήσει αυτή η ανοησία.

Το thesstrans.com εξασφάλισε εικόνες από τον σημερινό βανδαλισμό στο όχημα. Παρακαλούμε οι αρμόδιοι να λάβουν μέτρα άμεσα και να σταματήσει άλλο αυτό το αστείο γεγονός.

1 σχόλιο

    • κωστας στο 28 Αυγούστου, 2022 στις 2:04 πμ
    • Απάντηση

    απλά δεν χωνεύετε τον παοκ , έτσι εξηγείται!

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Translate »
error: Προσοχή! Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τα άρθρα μας επικοινωνήστε στο: [email protected]